top of page

Welke methode is geschikt voor de aanpak van jouw klachten?

 

Vanuit de klacht, hulpvraag en/ of persoonlijke voorkeur wordt afgestemd welke behandelmethode het meest geschikt is. Hierbij kan gedacht worden aan E.F.T. (emotional freedom techniques). E.F.T. is een vorm van acupressuur of (familie- opstellingen)

Andere vormen van behandeling zijn: hypnotherapie, energetische behandeling, Ankh-behandeling. Aangevuld met de inzet van natuurgeneeskundige middelen zoals Bach Bloesems, E.E.N energetica, Celzouten, edelstenen. Zie tabblad natuurgeneeskunde voor meer informatie of stel een vraag via het contactformulier of mail. 

Online behandelingen:

 

Telefonische en online (Skype, Facetime) behandelingen behoren tot de mogelijkheid en 

is net zo effectief als een face to face contact. Een voordeel van een telefonische/ online behandeling is uiteraard het voorkomen van reisafstand. Daarnaast voelt een online behandeling voor sommige mensen als prettiger omdat je in je eigen veilige omgeving kunt blijven en de therapeut op afstand is en toch dichtbij. 

Voor wie zijn de behandelingen geschikt?


Een natuurgeneeskundige behandeling is geschikt voor iedereen!

Ook voor kinderen en baby's en zelfs voor dieren zijn behandelingen vanuit de natuurgeneeskunde heel effectief! Denk aan; moeite met (in-)slapen, spanning, onrust, faalangst. Bij de behandelingen van kinderen zal uitgelegd worden hoe je als ouder of begeleider EFT kunt toepassen bij een kind. Natuurgeneeskundige middelen zoals Bach

bloessem en E.E.N energetica (eclectisch energetische natuurgeneeskunde) werken zeer

snel en effectief bij kinderen en dieren. Voor mijn eigen kinderen en dieren maak ik

regelmatig een persoonlijk afgemeten remedie klaar ter ondersteuning van uiteenlopende

klachten zoals spanning, onrust, vage klachten, moeite met (in-) slapen.

Duur behandeling.

Een behandeling duurt doorgaans zo'n 60 minuten.

Het aantal behandelsessies dat nodig is om het genezingsproces voldoende in gang te zetten en klachten aan te pakken wisselt per persoon en per klacht. Vaak geeft de eerste behandeling al een positief effect. Het komt regelmatig voor dat enkele sessies volstaan om de klacht te verhelpen. De frequentie van de afspraken worden gezamenlijk afgestemd.

Tussen de behandelsessie in wordt het proces aanzienlijk versneld wanneer je zelf aan de slag gaat met het voorgestelde 'huiswerk'. 

Behandeltarieven:

 

Alle vormen van behandeling:                  `                                      € 95,00 per uur

 

Mochten bovenstaande bedragen een groot probleem opleveren, neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken naar een eventuele oplossing. 

 

Bovenstaande behandelingen zijn vrijgesteld van B.T.W. en kunnen gedeeltelijk vergoed worden door zorgverzekeraars. Hiervoor heb je een aanvullende verzekering voor complementaire zorg nodig. Check vooraf bij je zorgverzekeraar of deze je behandelingen vergoed, dit verschilt per verzekeraar. 

Supervisie voor NOVET:                                                                 € 75,00 per uur per persoon

Tarief voor bedrijven:                                                                       In overleg

Geplande afspraken kunnen tot uiterlijk 24-uur vooraf kosteloos worden afgezegd. Voor afspraken die niet tijdig worden afgezegd worden kosten in rekening gebracht.

 

AGB code praktijk:               900061946

AGB code zorgverlener:      90102505

BTW-identificatienummer:   NL001886388B06

KVK nummer:                      65881370

 

 

De privacyverklaring is op te vragen via elly@praktijkanode.nl

Vergoedingen door zorgverzekeraars:


Behandelingen bij Praktijk Anode worden (deels) vergoed door verschillende zorgverzekeraars. Hiervoor heb je een aanvullende verzekering op alternatief gebied nodig. Het is raadzaam om vooraf bij je zorgverzekeraar te informeren voor welke vergoeding je in aanmerking komt. 

bottom of page