top of page

Ervaringen van bezoekers

Ervaring van H, aanmeldreden moeite met loslaten (kinderen).

Ha Elly, Ik heb nog zo moeten nadenken over mijn 'sessie' bij jou. Het heeft echt iets in gang gezet en dingen vallen een beetje op hun plaats. Kunnen we snel nog een afspraak maken? Super blij mee.

Ervaring van L: Aanmeldreden traumaklachten.

Het is dit jaar een moeilijk jaar geweest maar ik ben er dankzij jou toch bovenop gekomen. De 'kloptherapie', die heeft de doorslag gegeven. Daar heb je echt wonderen mee verricht. 

Ervaring van V, aanmeldreden  Burnout/ Trauma

Na veel verschillende dingen te hebben geprobeerd was Elly voor mij de 1e die echt meteen effect had op mijn emoties. Ik voelde me fijn en ook begrepen. Het is heel bijzonder en speciaal en eindelijk ging er voor mij een hele grote duur open. Ik zag het weer zitten...

Ik kreeg weer hoop dat het goed kwam. 

Ik kreeg overal een andere kijk op, en vooral hoe ik er beter mee om kan gaan. 

Er viel een grote last van mijn schouder elke keer weer. 

Nu blijf ik hard oefenen wat ik van haar geleerd heb. 

Ervaring van M. Aanmeldreden migraine.

Ik heb de EFT-behandeling als heel fijn ervaren. Ik was naderhand wel erg moe, maar mijn hoofdpijn was weg en ik heb ook een soort lastenverlichting op mijn schouders gevoeld. De rol van Elly vond ik heel prettig; liefdevol en zacht. Dankjewel!

Ervaring van C, aanmeldreden angstklachten.

Ik heb niet lang hoeven denken toen ik de kans kreeg om de behandeling te volgen. Wilde ontzettend graag van mijn angstfobie af, na zeker 15 jaar. Was wel sceptisch en zag wel hoe het ging. Nou, het gaat uitstekend met me, de fobie is verleden tijd en als het aan mij ligt blijft het zo! Heb de sessies als een bevrijding ervaren, maar dit is mijn persoonlijke ervaring! Mijn dank Elly en veel succes!

Reactie van A. Aanmeldreden: Hooikoorts:

"Ik vond het een aparte ervaring. Wist niet dat hooikoorts klachten met iets anders te maken konden hebben, dan dat het een allergie was. Maar heb er bijna tot geen last meer van". 

Reactie van M. Aanmeldreden; hooikoorts, onzekerheid:

"Het is bijna 2 weken geleden dat ik bij je was. 's avonds kreeg ik last van hooikoortsklachten maar je had aangegeven dat de klachten na de behandeling konden verergeren. Rondom de andere klachten merk ik dat ik niet meer gespannen was tijdens een vergadering, dat was erg fijn. Ik merk dat ik op bepaalde momenten plotseling merk dat er iets veranderd is, dat ik me zekerder voel". 

Reactie van T, Aanmeldreden: onzekerheid;

"Het was erg vertrouwd en knus. Elly legt eerst alles goed uit en luistert goed naar je. Alles wordt samen besproken en blijft in het kamertje daar kun je op vertrouwen!"

Reactie van L, aanmeldreden: onzekerheid;

Inmiddels ben ik verschillende keren in de praktijk geweest voor uiteenlopende redenen maar met name onzekerheid. We kozen daarna telkens een specifiek onderwerp uit om mee aan de slag te gaan. Daarna voelde ik me zekerder en vrijer, niet alleen in die situatie maar in het algemeen. Een heerlijk vrij gevoel, ik voel me sterker en minder onzeker over mezelf!

Reactie van GJ, aanmeldreden traumaklachten en rouwverwerking.

Mede door het echt luisterend oor en de goede antwoorden, kwam ik enigzins sceptisch bij EFT, maar al snel werd ik overdonderd door het resultaat, mezelf wat meer verdiept in het hoe en wat, ben ik nu zover dat ik het ook zelf kan, ik heb dan ook sterk het idee , dat ik nu zelf achter het roer van mijn eigen ik sta mentaal zowel als geestelijk, fijn! dankjewel  

bottom of page