Anode

Praktijk voor lichamelijke en psychische ondersteuning

Mijn (werk)ervaring en opleidingen:


Sinds mijn kennismaking met E.F.T en andere natuurgeneeskundige behandelingen heb ik ervaren dat oneindig veel problemen op te lossen zijn. En deze overtuiging is door het volgen van de opleiding en inmiddels uitgebreide ervaringen in het werken met klanten alleen maar toegenomen. 

Wat geweldig is het dat ik zoveel mensen kan helpen met deze methodes. Ik hoop nog veel vooruitgang te kunnen zien bij mensen te kunnen helpen met het doorbreken van patronen, de aanpak van problemen en vergroten van inzichten!


Door E.F.T. toe te passen bij mezelf, en natuurgeneeskundige behandelingen aan te gaan is er erg veel veranderd voor mij. 

Ik voel me fitter, meer stabiel, minder boos/fel, positiever, rustiger, meer eigenwaarde, niet meer bang om fouten te maken, ik kan meer bij mezelf blijven en luister beter naar mijn gevoel.


Mijn werkervaring:


In 1998 ben ik gestart met mijn eerste opleiding op het gebied van hulpverlening; activiteitenbegeleiding. Na verschillende stages o.a. in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) kwam in 2001 een baan in de verslavingszorg op mijn pad waar ik nog altijd met veel passie werk in de (forensische) verslavingszorg (mensen met crimineel gedrag en verslavingsproblematiek). 


Naast mijn passie voor de reguliere zorg heb ik, zolang als ik me kan herinneren al interesse gehad voor anderen methodes zoals numerologie, astrologie, spiritualiteit, energetisch werk, edelstenen. Naast de vele boeken die ik heb gelezen over deze onderwerpen is het dus niet vreemd dat ik vanaf 2015 diverse opleidingen en cursussen heb gevolgd op dit gebied en ben ik inmiddels opgeleid als Natuurgeneeskundig therapeut. 


Mijn eigen praktijk werd een feit waar ik met heel veel plezier werk volgens de vijf natuurgerichte principes.

In combineer mijn jarenlange ervaring in de verslavingszorg, mijn persoonlijke levenservaringen met natuurgeneeskundige behandelingen wat ik ervaar als een mooie combinatie.

Nog regelmatig wordt ik zelf nog verrast door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van de natuurgeneeskundige gezondheidszorg. Ik heb ik ontzettend veel mooie mensen ontmoet en mijn enthousiasme groeit nog iedere dag! 

De positieve reacties van de klanten zorgen ervoor dat steeds meer mensen aan'kloppen' voor een behandeling en daar word ik bij van. Heel graag wil ik nog vele jaren mijn passie volgen, mijn kennis en ervaringen uitbreiden en mensen ondersteunen bij hun proces. 

Opleidingen:

1998 Activiteitenbegeleiding. (MBO)

2001 SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) (HBO)

2010 Forensische psychiatrie (Post HBO)

2015 E.F.T. Emotional Freedom Techniques (Novet)

2015 Community Reinforcement Approach (CRA) 

2016 E.F.T. bij PTSS (post traumatisch stress syndroom)

2017 Hypnotherapie bij kinderen

2016 Natuurlijke middelen bij hooggevoeligheid,

2017 - 2020 Eclectisch, Energetische Natuurgeneeskunde (E.E.N-therapeut) 

2019 Medische basiskennis en EHBO.